DanijelKrajinovic.com logo

Opći uvjeti poslovanja

 

OPĆENITO

Kamp za Mršavljenje sa svim pripadajućim autorskim medijskim, internetskim video, audio  i digitalnim sadržajima, aktivnostima te pružanjem usluga uživo po vlastitim programima, u potpunosti je u vlasništvu tvrtke Fitness Beach J.d.o.o. , Biskupa Jurja Dobrile 15, 21000 Split, OIB 89099411909 nadalje u tekstu Tvrtka.

Za sve navedeno u odnosu na treće osobe, dalje u tekstu Korisnici, Tvrtka je isključivi nositelj svih autorskih prava na svim programima i sadržajima koji se odvijaju na svim kanalima djelovanja branda Kamp za Mršavljenje , osim ako je naznačeno drugačije, odnosno ako je neki program naznačen kao gostujući. Kanali djelovanja se odnose na pružanje usluga odnosno rad sa korisnicima uživo i online, u vidu sportskih treninga po svojim, specijalnim programima branda, nadalje u tekstu provođenje Programa. Korisnici tog tipa Usluge odgovaraju za svako vrijeđanje autorskih prava Tvrtke, kao što je npr. neovlašteno provođenje programa Tvrtke na nekom drugom mjestu bez znanja i pristanka Tvrtke.

Podaci o firmi:

Ovi uvjeti i pravakorištenja definiraju način, prava i uvjete korištenja internet stranica https://danijelkrajinovic.com/  (u daljnjem tekstu: Stranica) od strane posjetitelja. Fitness Beach J.d.o.o. , Biskupa Jurja Dobrile 15, 21000 Split, OIB 89099411909  (u daljnjem tekstu: Tvrtka) je vlasnik Stranice.

Fitness Beach J.d.o.o.

Biskupa Jurja Dobrile 15

21000 Split

OIB 89099411909 

Adresa elektroničke pošte: fitnessbeachst@gmail.com

 

Radno vrijeme internet trgovine https://danijelkrajinovic.com/ je svaki dan od 0 -24h

Račun u PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb
IBAN: HR7523400091111052011

SWIFT: PBZGHR2X

MB: 05210208

OIB: 89099411909

 

SADRŽAJ

Fitness beach j.d.o.o.  zadržava u svakom trenutku pravo mijenjanja i ažuriranja Stranice https://danijelkrajinovic.com/ nadalje u tekstu Stranica, te sadržaja na Stranici  kao i izmjena i dopuna Uvjeta i prava korištenja Stranice bezpotrebe obavještavanja stalnih, privremenih ili novih korisnika i/iliposjetitelja. Posjetitelji bi stoga trebali periodički provjeravati Uvjete i prava korištenja. Korištenjem Stranice nakon eventualnih izmjena i/ili dopuna prihvaćate ih bez obzira da li ste s njima upoznati iline.

 

PRUŽANJE USLUGA I PROVOĐENJE PROGRAMA UŽIVO I ONLINE

Tvrtka može sprovoditi autorske ili druge dozvoljene Programe u vidu sportskih treninga, nadalje Programe sa klijentima uživo, nadalje u tekstu Korisnicima. Korisnik programa postaje svaka osoba koja je odabrala te plaćanjem potvrdila sudjelovanje u Programu. Zbog ograničenog broja mjesta, Program se mora prvo rezervirati, a tek nakon potvrde Tvrtke, može se izvršiti plaćanje. Tvrtka zadržava pravo kreiranja grupa prema vlastitom odabiru sukladno fizičkoj spremi i ostalim uvjetima Korisnika. Svi programi provode se na lokacijama odabranim od strane Tvrtke. Trajanje Programa određeno je i iskomunicirano u ponudi Tvrtke, pisano ili verbalno,  a plaćanje je prije početka programa u cijelosti. Termine provođenja Programa određuje Tvrtka te je o tome dužna obavijestiti Korisnike telefonski, putem SMS-a ili putem e-maila. Tvrtka zadržava pravo kreiranje liste čekanja u slučaju velikog broja potencijalnih Korisnika kao i odlučivanja tko će sudjelovati u samom programu. Tvrtka će o tome mailom, telefonski ili SMS-om obavijestiti Korisnike o statusu na Listi čekanja. Također Tvrtka može, zbog nedoličnog ponašanja, nepoštivanja programa te ne pridržavanja jasnih uputa, isključiti Korisnika u bilo kojem trenutku i nije mu obavezna vratiti novac. Korisnik će sa svim pravilima biti upoznat usmeno i pismeno kao i sa mogućnosti isključivanja iz Programa u slučaju navedenog. Tvrtka zadržava pravo izmjene termina provođenja Programa te će o tome obavijestiti Korisnike najmanje 7 dana prije.  Izmjena termina ne obavezuje Tvrtku da Korisniku vrati novac ukoliko Korisniku novi termini ne odgovaraju. Ukoliko korisnik želi odustati od Programa a za to nema opravdan razlog, Tvrtka mu nije dužna vratiti novac ukoliko je sudjelovao na više od jedog treninga. Tvrtka zadržava pravo procjene odustajanja Korisnika te će mu u slučaju opravdanosti vratiti dio ili ukupan iznos novca, ovisno o periodu sudjelovanja u programu.

 

ODGOVORNOST

Odgovornost Fitness beach j.d.o.o.  je ograničena do vrijednosti kupljenog medijskog/digitalnog sadržaja u trenutku plaćanja. Fitness beach j.d.o.o.  ne preuzima odgovornost, niti će biti odgovorna, za bilo kakve  štete prouzročene samim sadržajem ili pruženim uslugama kao i  ili savjetima/informacijama/podacima prikazanimna na https://danijelkrajinovic.com/. Fitness beach j.d.o.o.  nije odgovorna za bilo kakvu pogrešku u tekstu, slici, linkovima ili bilo kojem drugom djelu sadržaja ili usluge. Cjelokupan sadržaj https://danijelkrajinovic.com/  je prikazan u najboljoj namjeri, ali Fitness beach j.d.o.o.  ostavlja mogućnost nenamjerne pogreške i ovime upozorava korisnike da to imaju u vidu. Fitness beach j.d.o.o.   NIJE OVLAŠTENA ZDRAVSTVENA USTANOVA, te se savjeti na stranici ne mogu smatrati nadopunom ili zamjenom za profesionalnu zdravstvenu pomoć i skrb.

Svako korištenje fitness programa u vlasništvu Fitness beach j.d.o.o.  bilo da je riječ o ONLINE programu dostupnom na stranicama https://danijelkrajinovic.com/ ili o programu UŽIVO, isključivo je na vlastitu odgovornost, te Fitness beach j.d.o.o. ne snosi nikakve posljedice na zdravlje nastale tijekom ili nakon korištenja programa. Prije pristupanja svakom programu potrebno je konzultirati se s liječnikom.

 

AUTORSKA PRAVA

Sav materijal koji uključuje tekstove, slike, ilustracije, animacije, logo, audio i video sadržaj i druge nespomenute dijelove sadržaja i usluge https://danijelkrajinovic.com/ su vlasništvo Fitness beach j.d.o.o.  Tvrtka  ima i  zadržava pravo korištenja. Nije dozvoljeno njihovo kopiranje, citiranje, presnimavanje, objavljivanje, distribuiranje, nedozvoljeno provođenje  ili bilo koji drugi način korištenja i provođenja istog bez dopuštenja Fitness beach j.d.o.o. , a u skladu sa Zakonom o intelektualnom vlasništvu.

 

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem i korištenjem Stranica prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko Korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail Fitness beach j.d.o.o. nije dužna na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz distibuciju sadržaja, narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

 

UVJETI KUPOVINE

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, primanja usluge, pregled distribuiranog medijskog sadržaja,  isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) Sadržaja, Programa i Usluga ponuđenih na ovim stranicama je Fitness Beach J.d.o.o. , Biskupa Jurja Dobrile 15, 21000 Split, OIB 89099411909, a Kupac robe je Posjetitelj odnosno Korisnik internet trgovine koji odabere barem jedan Proizvod, Uslugu, Sadržaj ili Program, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve cijene su izražene u eurima i ne uključuju PDV jer obveznik nije u sustavu PDV-a.

 

NARUČIVANJE

Naručivanje robe, medijskog/digitalnog sadržaja te pružanja usluga,  moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Sve prethodno navedeno, se naručuje elektronskim obrascem na web stranici https://danijelkrajinovic.com/Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, usluge ili proizvode isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem ukoliko je naveden ispravan i aktivan telefonski broj.

 

PLAĆANJE

Naručene artikle, medijski/digitalni sadržaj te pružanje usluga s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom ili debitnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe. Plaćanje je moguće jednokratno.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Pay sve prikupljene informacije smatra tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka. Hvala što koristite CorvusPay!

 

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

 

POVRAT/REKLAMACIJE

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu tvrtke Fitness Beach J.d.o.o. , Biskupa Jurja Dobrile 15, 21000 Split, OIB 89099411909 za sklapanje Ugovora te korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i tvrtke Fitness Beach J.d.o.o. , Biskupa Jurja Dobrile 15, 21000 Split, OIB 89099411909, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupnja odabranog proizvoda ili usluge putem https://danijelkrajinovic.com/ uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: slanja ponude na mail, SMS ili neki drugi telefonski kanal, telefonom s ljudskim posredovanjem i bez njega te Internetom.

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu Tvrtke  na jedan od sljedećih načina:

  • odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe https://danijelkrajinovic.com/ web shopa,
  • odabirom gotovinskog plaćanja uplatom na IBAN Fitness beach j.d.o.o. .-a
  1. a) Korisnik je obvezan popuniti tražene podatke te dostaviti valjanju e-mail adresu pod kojima će ostvarivati usluge. Svi podaci potrebni za procesuiranje kupnje moraju biti istiniti pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.
  2. b) Plaćanjem usluge smatra se da je sklopljen Ugovor između Fitness Beach j.d.o.o.  i korisnika kao kupca.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora te zatražiti povrat novca, mora obavijestiti Tvrtku o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na ime firme, adresa i oib) ili elektroničkom poštom na fitnessbeachst@gmail.com, u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora i povrat sredstava ako je: 

  • ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena.
  • predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora
  • proglašena izvanredna situacija u zemlji i/ili izvanredne mjere Vlade RH koje ograničavaju Trgovca u pružanju usluge koju je prodao
  • je promijenjena lokacija održavanja programa ili uvjeti održavanja programa kao posljedica posebnih situacija i mjera Vlade RH ( npr. COVID – 19) 

 

RAZLIČITE OPCIJE

Možemo ponuditi brojne planove različite usluge, uključujući posebne promotivne planove s različitim uvjetima i ograničenjima. Svi uvjeti koji se bitno razlikuju od onih opisanih u ovim Uvjetima korištenja biti će poznati kupcu.

 

SREDSTVA PLAĆANJA

Plaćanje je moguće kreditnom karticom (MasterCard, Visa ili Maestro). Tijekom procesa narudžbe odmah plaćate iznos unošenjem podataka o kreditnoj kartici. Po otpremi, Vaša kreditna kartica će, nakon odbitka popusta, kupona i sličnog, ovisno o slučaju, biti terećena stvarnim iznosom računa.

 

PROMJENE CIJENA

Zadržavamo pravo prilagođavanja cijena za našu uslugu ili bilo koju njenu komponentu na bilo koji način i u bilo koje vrijeme prema vlastitom i apsolutnom nahođenju. Osim ako je drugačije izričito navedeno u ovim Uvjetima poslovanja, sve promjene cijene vaše usluge stupit će na snagu nakon obavijesti putem e-pošte ili telefona.  

 

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Kada posjetite https://danijelkrajinovic.com/ ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s https://danijelkrajinovic.com/ .Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama https://danijelkrajinovic.com/. Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

 

IZMJENA UVJETA KUPOVINE

Fitness beach j.d.o.o.  zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine.

 

PITANJA I SUGESTIJE

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga, molimo kontaktirajte nas na:
e-mail: fitnessbeachst@gmail.com

 

NAČIN PODNOŠENJA PRIGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo kupce da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na e-mail adresu: fitnessbeachst@gmail.com. Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Ovdje je i link na EU platformu za online rješavanje sporova: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage,

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Fitness beach j.d.o.o., Biskupa Jurja Dobrile 15, 21000 Split, OIB 89099411909, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Internet trgovina. Fitness beach j.d.o.o ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Fitness beach j.d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba. Transakcije plaćanja kreditnim/debitnim karticama obavljaju se preko CorvusPay usluge CorvusPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 256-bitnom enkripcijom podataka.
Zbog dinamičnosti tržišta moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. Fitness beach  j.d.o.o.  se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije su prvenstveno ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email fitnessbeachst@gmail.com.
Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete korištenja internet trgovine https://danijelkrajinovic.com/

Izbornik

Kontakt

Copyright © 2023 Danijel Krajinovic